Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Digital Tehno Plus Bariera Auto BFT Bariera Auto BFT
/ Informatii / Paza buna trece primejdia... Cat costa securitatea casei tale

Paza buna trece primejdia... Cat costa securitatea casei tale

Sisteme de securitate cu bariere de infrarosu, acces cu amprenta digitala sau videointerfon care memoreaza fizionomia vizitatorului, cam asa incearca sa se protejeze de hoti romanii in aceasta perioada.

Indiferent ca sunt plecati din localitatea de domiciliu sau in scurte vizite, romanii vor sa se asigure ca locuinta este in deplina siguranta si apeleaza la sisteme antiefractie care mai de care mai sofisticate.

Adrian Panait este din Bucuresti si s-a decis sa isi protejeze casa. Nu a fost calcat niciodata de hoti, insa, cum spune el, paza buna trece primejdia rea. Ii place sa doarma linistit noaptea, mai ales daca e plecat in concediu.

Ca el, foarte multi romani au decis ca trebuie sa isi securizeze casele, mai ales ca numarul de spageri de locuinte a inregistrat o crestere in ultima perioada. Automat, oferta s-a diversificat. Exista sisteme care va avertizeaza, sperie hotul, alarmeaza firma de paza.

O alta inovatie in domeniu este aparatul de ceata. Un dispozitiv care, odata conectat la sistemul de alarma, se declanseaza in acelasi timp la o eventuala patrundere prin efractie.

In Romania, instalarea unui dispozitiv considerat clasic costa in jur de 1.500 de lei. Montarea unor camere de supraveghere aduce un plus de cheltuiala, avand in vedere ca un singur aparat poate costa de la 100, la 3.500 de lei. La toate se adauga si un aparat pentru inregistrarea si stocarea imaginilor, intre 500 si 3.000 de lei. Cine vrea insa sa isi doteze locuinta si cu videointerfon ar mai putea achita inca 500 de lei, iar daca isi doreste ca de jur imprejurul casei sa aiba si bariere cu infrarosu, atunci bugetul va fi mai sarac cu 1.000 de lei.

Sursa: stirileprotv.ro