Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Camera de Supraveghere Digital Tehno Plus Bariera Auto BFT Bariera Auto BFT
/ Servicii / Solutii retele wireless securizate (hotspot)

Solutii retele wireless securizate (hotspot)

O reţea wireless permite conexiunea dispozitivelor tip wieless terminale mobile, laptop-uri, calculatoare fara a mai fi necesara instalarea de fire sau cabluri. O reţea wireless conecteaza toate aceste terminale prin intermediul undelor radio pentru a permite dispozitivelor mobile dintr-o numită zonă să se conecteze şi să comunice.

Cele mai mari avantaje ale reţelelor de tip wireless sunt ca  toate laptop-urile, tabletele şi majoritatea telefoanelor mobile sunt echipate cu tehnologie wireless WiFi pentru conectare directă la o reţea LAN wireless. Oamenii pot accesa securizat reţeua dvs. din orice locaţie din zona de acoperire.   

 In mod normal oamenii pot sta conectaţi la reţea chiar dacă nu lucrează intr-o anumit loc. Personalul dintr-o comanie, de exemplu poate accesa reţeaua din orice locaţie pentru a consulta informaţii importante.  Accesul la informaţii şi la programele firmei/comapniei pot ajuta personalul să ducă la bun sfârşit activităţile şi încurajează colaborarea.

Alte avantaje a unei conexiuni wireless sunt ca nu necesita instalarea de cabluri, instalarea se face mult mai rapid, e mai usor scalabila in caz de extinere, se securizeaza si se administreaza foarte usor.

Costurile de implementare a unei retea wireless sunt destul de reduse comparativ cu cele pe cablu, iar extinderea si reconfigurarea se pot face foarte rapid si cu cheltuiala minima.

In imaginile de mai jos aveti exemplificate diferite topologii de retele wireless foarte des folosite.

 

Pentru a vizualiza lista de produse de retele wireless faceti click aici

Pentru oferta personalizata si evaluare retea wireless va rugam contactati-ne.